Csórics Balázs négy és fél év után örökre búcsút intett a Mátyás király térnek. Egy verekedés során ugyanis meghal a karaktere. Az elmúlt héten minden Barátok közt rajongó azt találgatta, hogy ki lesz az a színész, aki végleg elköszön a sorozattól. Pénteken már igencsak leszűkítették a kört, de véglegesen csak tegnap este derült ki, hogy egy verekedés során Vida Rudi meghalt. Csórics Balázs hosszan készült az utolsó jelenetére. – A verekedést lepróbáltuk, hiszen ez egy komoly koreográfia, pont azért, hogy senki ne sérüljön meg, és mégis hihető legyen. Elcsattantak az ütések, úgyhogy észnél kellett lennünk– mesélt a forgatás részleteiről Balázs. – Én pont azt szeretem a színészetben, és ebben a sorozatban is, hogy egy csomó olyan helyzetet kipróbálhatok, meg átélhetek, amit szeretnék, de a valóságban nem mindig adódik ilyen szituáció – mondta a sármos színész a Fókusznak, majd megerősítette, hogy ez volt az utolsó napja a sorozatban. – Vida Rudi itt köszön el, itt ér véget az ő élete. Szó sze­rint.

Visszatér a Barátok közbe Csórics Balázs - Blikk

Varga Brigitta Varga Brigitta Kertész Géza barátnője volt és habár csupán egy évig szerepelt a sorozatban a halála igen drámaira sikerült. A karaktert Kántor Zsuzsa alakította. Brigitta a sorozatban azért halt meg, mert habár a liftajtó kinyílt, de a fiatal lány lezuhant a liftaknába és szörnyethalt. OLVASD EL EZT IS! Ezt nem hiszed el: Felnőttfilmes múltjáról vallott a Barátok közt sztárja, mindenki Vili bácsija Magdi anyus Kertész Vilmosné Magdolna halálát egy papírgalacsin okozta 2009-ben, ugyanis amikor a lépcsőn felakarta venni kifordult a lába és lezuhant. A Fodor Zsóka által alakított karakter azóta többször is visszatért szellemként, vagy megemlékezésekben. Vida Rudolf Vida Rudolf karakterét Csórics Balázs alakította, akinek a halálát a jó szíve okozta. Rudi ugyanis Fekete Aliz és Barta Krisztián esküvőjén akarta megállítani a kábítószerhatása alatt dühöngő Bokros Ádámot, de végül lezuhant egy hajóról. A Youtube-on nagy sikernek örvend a videó, ahol Rudi szanaszét veri Krisztiánt: Novák Csaba Novák Csaba Novák Laci fia először állandó szereplő volt, majd néha-néha visszatért a sorozatba.

A sorozat egyik közkedvelt karaktere, Vida Rudi még pénteken szenvedett súlyos balesetet, ami egyben azt is jelentette, hogy kiírták a sorozatból. A színész nem hagyta szó nélkül a történteket, és a Facebookon üzent a rajongóinak. Csórics Balázs négy éve érkezett a Mátyás király térre, mint Bartha Krisztián katonatársa. A minden lében kanál, ellenben őszinte és szókimondó Rudit nagyon gyorsan megszerették a nézők. Habár egyáltalán nem volt zökkenőmentes az ex-katona érkezése: Az elmúlt négy évben rengeteget fejlődött a fiatal férfi karaktere: megkomolyodott, és szinte már egyáltalán nem kereste a zűrös helyzeteket, kivéve persze, ha legjobb barátjának, Krisztiánnak kellett segítenie. Akkor még senki sem gondolta volna, hogy a pókeren nyert hajó lesz Rudi végzete. Ádámmal való dulakodás közben Rudi beleesett a vízbe, ahol egy farönk okozta a vesztét: Csórics Balázs pedig egy igen megható üzenettel köszönte meg rajongóinak az elmúlt négy évet, vagyis azt a sok szeretetet és elismerést, melyet tőlük kapott.

Balesetet szenvedett a Barátok közt egyik sztárja | Bumm.sk

  1. Férfi alkar tattoo
  2. Otthoni dns teszt ne
  3. Méregzöld alkalmi ruha - Báliruhák, nagyestélyik - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  4. Így még nem látta a Barátok közt sztárját! - Blikk
  5. Nyári Diának balesete volt a Barátok köztben | 24.hu
August 15, 2022