Akinek teszik a stílusra jellemző nyersesség, az, ahogy a hibákból előnyt kovácsol, miközben ritkán lépi át a minimalizmus kereteit, és néha a végletekig funkcionalista: ő imádni fogja, és megtalálja benne a szépet. Aki inkább szereti az otthon melegét, a kedves, lágy vonalakat, a decens hangulatot: ő esetleg idegenül fog tekinteni erre a stílusra. Régebben csak a loft lakások (a ház legfelső szintjén elhelyezkedő, hatalmas egybenyíló terekkel épített, több erkélyes lakások) kedvelt lakberendezési stílusa volt az indusztriál, ma már nem feltétlen kell ilyen lakás ehhez a stílushoz. De vajon milyen is az indusztriál? Mik a jellemzői, és hogyan lehet így berendezni a lakóteret? Milyen lámpák, fényforrások illenek bele az ilyen – minimalista, ipari – környezetbe? Biztosan látott már olyan amerikai filmet, amikor a lakásba egy teherlifttel lehetett feljutni. A lift a – többfunkciós – hatalmas méretű nappaliban állt meg. Ha egy ilyen lakásban körbe nézünk, azt látjuk, hogy a nehéz, fémes anyagok, a csövek, a vasalatok, a gerendák direkt nincsenek eltüntetve: a csövek büszkén (fémszínben, esetleg rozsdásan) futnak a falon, a mennyezeten vagy az ajtókon.

  1. Vintage asztali lámpa, LED-del és érintéssel - Bauhaus | Lampaesfeny
  2. VINTAGE RÉZ ASZTALI LÁMPA 36 CM E27 "TAVERNA" – loftandvintage.hu

Vintage asztali lámpa, LED-del és érintéssel - Bauhaus | Lampaesfeny

Szállítási díjak: A szállítás egységesen bruttó 1490 Ft. Ingyenes szállítás 39. 990 Ft felett vállalunk. Szállítási határidők: Raktáron lévő termékeinket 6 munkanapon belül szállítjuk ki, nagyobb bútorok esetében ez 6-8 munkanapra módosulhat. Külső raktáron lévő termékeket 3-5 héten belül tudjuk kiszállítani, minden esetben tájékoztatunk a szállítás pontos időpontjáról. Minden termék adatlapján megtalálod a vállalt szállítási határidőt. Legutóbb megnézett termékek

A robot porszívón kívül segítségünkre lehet az Optonica robot ablaktisztó is. Egy robot ablaktisztító mellett nincs szükség az ablak alól elpakolni bútorainkat, többé nem kell ágaskodni a létrán sem, mivel a távirányító segítségével kényelmesen vezérelhetjük és még a legmagasabb pontra is elér. Két korongos valamint négyzetes kivitelben elérhetőek robot ablaktisztítóink. 2019. 06. 28 16:23 Kiemelkedően fontos otthonunk védelme az idén kialakult kullancs, szúnyoginvázió ellen. Kínálatunkban különféle riasztó megtalálható beltérre és kültérre egyaránt, a napelemesektől kezdve a hálózatról működőkig. Többféle termékcsalád termékeit megtalálják webáruházunkban. A reprodukciós időszakban kizárólag a termékeny nőstény szúnyogok csípnek és igyekeznek elkerülni a hím szúnyogokat. Az ultrahangos szúnyogriasztó működése azon a tényen alapul, hogy a készülék által kibocsátott hang a hímek szárnycsapásainak frekvenciáját imitálja, amelyet észlelve a nőstények eltávolodnak az adott helytől. 2019. 03.

Eglo Trend & Vintage 2018 lámpa katalógus (158. oldal) Ár: 3 590, - Ft Ha a termék megrendelésénél a bolti átvételt választja, a következő átvételi időkkel kell számolni: 1092 Budapest, Ferenc krt. 32. ( Lámpapont Corvin) 6-10 munkanap 9200 Mosonmagyaróvár, Károly u. 18. (Winkler Villamosság Kft. ) 2-3 munkanap 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 34. (Lámpaláz-Lámpaház Kft. ) Raktárkészlet (A bolti készletek folyamatosan változnak, szükség esetén egyeztessen az eladóval): Bolt Készlet státusz Winkler Villamosság Kft. rendelésre Lámpaláz-Lámpaház Kft. Központi Ügyfélszolgálat - Lámpapont Corvin raktáron Vintage lámpacsalád többi tagja Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

1 x max. 60 W-os E27-es foglalat IP20-as védettség Termékleírás A különleges, madárkalitka formájú asztali lámpa burkolata acélból készült, mely rozsdaszínű. A nappaliba, a dolgozószobába vagy a hálószobába egyaránt ideális választás. Leírás megjelenítése Leírás elrejtése Specifikációk EAN 2066406293000 9002759492878 felhasználási terület beltér üzemi feszültség (V) 220-240 V, 50/60 Hz hálózati feszültség (V) 230 V / ~50Hz elektromos védelmi osztály II. Termék típusa lámpa - asztali Termékjellemző stílus - vintage Kérdések és válaszok Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez. Kérdezzen az eladótól

  1. Vintage asztali lámpa film
  2. Vintage asztali lampadaire
  3. Vintage asztali lámpa model

VINTAGE RÉZ ASZTALI LÁMPA 36 CM E27 "TAVERNA" – loftandvintage.hu

Szuper kiszolgálással, kedves és szaktudással rendelkező eladók vártak.... bővebben » Varga József 2000-től vásárolok az üzletben különböző villamossági termékeket, lámpákat. Mosonmagyaróváron azon kevés... Nagy Erika Olyan kedvesek, segítőkészek és aranyosak a boltban, ami ritkaság. El se hiszem, hogy létezik olyan eladó... V. Kornél Több alkalommal vásároltam tőlük (nem csak lámpákat, hanem egyéb villamossági eszközöket is), rendkívül... V. Detti, Budapest Kedves, tájékozott eladók, segítőkész kiszolgálás, megbízható szállítás.

TERMÉK ADATOK SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS TERMÉK ADATOK Vintage Asztali lámpa kék mintával, sötétkék műanyag / textil búrával Mérete: Ø 28*51 cm E27/max 1*60W Anyaga: kerámia, textil, műanyag Szín: színes SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS Szállítás és fizetés A szállítási díj 1490 Ft. Ingyenes szállítást 39990 Ft felett biztosítunk. Fizetési lehetőségek: online bankkártya, banki előreutalás, utánvét. Bruttó 80, 000 Ft-t meghaladó megrendeléseket esetén 30% előleg befizetésével tudjuk elfogadni. Az előlegről díjbekérőt küldünk. Elállási jog A hatályos jogszabályok alapján a fogyasztókat 14 napos elállási jog illeti. Vintage Asztali lámpa kék mintával Szállítási és fizetési információk Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz: - online bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszeren keresztül. - Banki előreutalás. - Utánvét: ebben az esetben a megrendelés értékét a futárnak tudod kifizetni, kizárólag készpénzben, a futár bankkártyát nem tud elfogadni. Bruttó 80. 000 Ft felett csak előre utalást vagy online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni.

vintage asztali lampe led
Ha a " Beállítások szerkesztése " gombra kattint, lehetősége van az adatkezelést és a cookie-kat módosítani, vagy – a weboldalunk működését biztosító szükséges cookie-k kivételével – mindet elutasítani. | Adatkezelés Vásárlási feltételek (ÁSZF)

Keresés a leírásban is Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: 10 12 9 1 8 3 Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán 4 lejárt aukció van, ami érdekelhet. Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka E-mail értesítőt is kérek: Újraindított aukciók is:

August 10, 2022