Állomás általános információi Név: Epic Drama Állomáslogó: Utoljára online: 2022-03-29 06:00 Stream információk Állapot: OFFLINE Műsorlista (utolsó 10) Különböző műsor / zeneszám (nincs elég információ) Kapcsolódási grafikonok Csak a kiemelt rádiókról és TV-kről van grafikonunk! Hogy lesz a rádiód vagy TV-d kiemelt? Kattints IDE! Adatok pontossága A stream szerverekről levett adatok és a grafikonok hitelessége nem ellenőrizthető ezért az itt található információk tájékoztató jellegűek. Az adatok frissítése 3 percenként történik, ezért az oldalon található információk nem valós idejűek.

Streaming

Garfield és barátai 12 (Súlykontroll / Kukacoskodás / Jó cica, rossz cica - 1. évad/7. rész, animációs sorozat, 1988. ) Frankie Drake rejtélyek (4. évad/6. rész, Kanada, bűnügyi drámasorozat, 2020) Magánnyomozók AP (2. évad/1. rész, reality sorozat, 2014. ) A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. Doktor Murphy (1. rész, amerikai drámasorozat, 2017. ) Tömegkarambol sérültjeit szállítják a kórházba, az egész stáb a mentőkre vár. Egy esküvőre tartó vőlegény lábát amputálni kell. Magyar népmesék (A csillagszemű juhász - 1. évad/22. rész, animációs sorozat, 1979. ) A szegény ember egyetlen fia elindul szerencsét próbálni. Autogram (295. rész, Autósmagazin, 2021. ) Autogram - az RTL autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. A mi kis falunk (6. évad, 10. rész: Az egyenruha, Magyar vígjátéksorozat, 2022. ) Vikiéknek lakhatatlanná válik a házuk, Viki pedig ki akarja járni a Polgármesternél, hogy az önkormányzat oldja meg ezt a problémát.

Szereplők: Lauren Lee Smith, Chantel Riley, Rebecca Liddiard 13:10 Miss Fisher rejtélyes esetei || Juana, az őrült vére (II. Szereplők: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt 14:00 Miss Fisher rejtélyes esetei || Gyilkossággal vádolva (II. Szereplők: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt 14:55 Oxfordi gyilkosságok || Scherzo (VIII. /2) Oxford peremén egy meggyilkolt taxisofőrre bukkannak; a nyomozás meglepő irányt vesz, az Endeavourhöz érkező vendég pedig a múltja egy olyan szakaszára emlékezteti a rendőrt, amit inkább elfelejtene. Szereplők: Shaun Evans, Roger Allam, Sean Rigby 16:25 Oxfordi gyilkosságok || Végállomás (VIII. Szereplők: Adam Ewan, William Sebag-Montefiore, Anna Burnett 17:55 Agatha Christie Marple sorozata || Test a könyvtárban (I. Szereplők: Geraldine McEwan, Ian Richardson, Tara Fi 19:30 Murdoch rejtélyei || Minden összetört – 2. rész (XIV. /11) (12+) Felfedezésétől meginogva Murdoch Anna Fulford gyilkosságának megtorlására készül; Brackenreidben a család tartja a lelket, miközben ellenáll a nyomásnak, amivel le akarják mondatni állásáról.

tv műsor epic drama program

Rendezte: John Morton, Imogen Murphy Fős ausztrál korhű drámasorozat, 2015 Egy hotelportás halálába zuhan Phryne ellopott táskájával, és a nyomok Henry Fisher báróhoz vezetnek - a nő különc apjához. Rendezte: Mat King Főszereplők: Essie Davis, Nathan Page, Ashleigh Cummings, Hugo Johnstone-Burt, Ric Miss Fisher tenisztornát tart, előkészítve a terepet a gyilkossághoz és a felforduláshoz. Rendezte: Daina Reid Főszereplők: Essie Davis, Nathan Page, Ashleigh Cummings, Hugo Johnstone-Burt, Richard Bligh, Travis McMahon, Anthon A férfi, akinek feltett szándéka, hogy megöli Phryne apját, megszökik a kórházból ugyanazon az éjszakán, amikor meggyilkolnak egy kiváló tudóst. Rendezte: Daina Reid Főszereplők: Essie Davis, Nathan Page, Ashleigh Cummings,

Értékelés: 215 szavazatból Az aktuális rész ismertetője: Miközben Endeavour Morse leteszi az őrmesteri vizsgáját, egy bankhoz közeli rablás során, lelőnek egy ruhagyár tulajdonost.. A műsor ismertetése: Az 1960-as években játszódó sorozat Endeavour Morse-ot követi korai éveiben rendőrként. Morse részt vesz egy sor nyomozásban Oxfordban partnere, Fred Thursday detektívfelügyelő mellett. Évadok: Stáblista: Szereplők Chief Superintendent Bright Szerkeszd te is a! Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászólásod, írd meg nekünk! Küldés Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat! április 14. - csütörtök április 21. - csütörtök

Movies

tv műsor epic drama channel tv műsor epic drama pages

Rendezte: Agatha Christie, Tom Egy véletlen találkozás során Miss Pinkerton bizalmasan közli Miss Marple-lel, hogy egy gyilkosságot fog bejelenteni a Scotland Yardon; Miss Marple később megtudja, hogy Miss Pinkerton elhunyt. Rendezte: Agatha Christie, Tom Mac angol-osztrák krimi-dráma sorozat, 2021 Amikor egy magyar grófnőt holtan találnak egy fürdőben, öngyilkosságnak vélik; vizsgálat indul a pszichoanalitikusa, Max Liebermann ellen, aki arra kérte a grófnőt, hagyja abba gyógyszerei szedését. Rendezte: Steve Thompson Főszerepl német drámasorozat, 2021 Ferenc József és Sissi lánya, Zsófia egy rövid betegség után meghal; Ferenc József újabb háborúba veti magát bele. Sissi ismét sikeresen kibékíti a nemzeteket; mostanra érett császárnővé vált. Rendezte: Sven Bohse Főszereplők: A kórház megtudja, hogy a zemstvo ellenőrzésre érkezik, ami miatt a fiatal orvos és Pelageja pánikolni kezd, mivel aggódnak, hogy felfedezik a morfium-hiányt. Blennerhasset döntést hoz, hogy hűvösen elbocsátja Nancy-t és Molloyt is, azt állítva, hogy meggyógyult a lába, így már nincs szüksége rájuk, de Nancy biztos benne, hogy hazudik a nagybátyja.

Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Melyik adó melyik napi műsorára vagy kíváncsi? Epic Drama - 2022. február 6., vasárnap Erre a napra még nincs tévéműsorunk. Nézz vissza kicsit később!

MOST Epic Drama angol bűnügyi drámasorozat, 2007 angol bűnügyi drámasorozat, 2016 04. 09 szombat MŰSORAJÁNLÓ Zárkózott, rejtélyes és intenzív - Sven Hjerson egykor elismert bűnügyi profilozó volt; karrierje során számos nagy horderejű esetben vett részt, de hirtelen úgy döntött, visszavonul a rivaldafénytől - és senki sem tudja, miért. svéd krimi-dráma sorozat, 2021 Klara Sanberg egy kompon megkörnyékezi Sven Hjersont a valódi bűnügyi show ötletével; egy újságírót meggyilkolnak a kabinjában, és hamar nyilvánvalóvá válik, hogy több gyanúsított utazik a hajón. Rendezte: Lisa Farzaneh, Lisa Egy hirtelen haláleset arra kényszeríti Hjersont és Klarát, hogy átgondolják a gyilkos kilétét, a többi gyanúsított gyanúsabbá válik; a komp hamarosan Mariehamn on Åland-be ér, és fogy az idő. Rendezte: Lisa Farzaneh, Lisa Jam A fiatal orvos, aki a rengeteg munka és a kialakulóban levő morfium-szokása között egyensúlyozik, egyre nehezebbnek találja, hogy elrejtse bimbózó függőségét kollégáitól. angol bűnügyi drámasorozat, 2017 Miután Endeavour és Thursday Joan távozása miatti szívfájdalommal megbirkóznak, egy haláleset az East Cowley Slipper fürdőben újabb sötét kalandba sodorja a párost.

  1. Epic Drama műsor - TvMustra Epic Drama Tv műsor
  2. Tv műsor epic drama 1
  3. Vastag makramé fonal
  4. Jófogás bútor budapest
  5. Tegola zsindely ár érték
  6. Időjárás állomás media markt tv
  7. Legjobb autó antenna youtube
  8. Tv műsor epic drama youtube
  9. Epic Drama | TV műsor | Mafab.hu
  10. Tv műsor epic drama english
  11. Tv műsor epic drama online
  12. A Kaméleon nyerte az Álarcos énekest, a Víziló lett a második
  1. Maxi-cosi 2-way pearl 2-way fix
  2. Ilyesztő vagy ijesztő
  3. Ktj szám kereső
  4. Superfit benti cipő női
  5. Scary movie 2 teljes film magyarul 4 resz videa
  6. Aug 20 programok budapest
  7. Mi az a merőleges
  8. Fiat ducato üléshuzat convertible
  9. Felkészülés a második eljövetelre
August 9, 2022