7 Posted by Óbuda 4 years ago DISCUSSION nagyon várom már. spanyol-német döntőt sejtek, titkos fav az nálam mindig brazil. illetve egy meglepetés horvát /uruguay bronzot 1 comment 100% Upvoted Log in or sign up to leave a comment Log In Sign Up level 1 · 4 yr. ago Én egy német-orosz döntőt jósolnék, hosszabbítással, melynek végére beköszön a tél. 8
  1. Egy nyolcgólos meccs, amely átírta az Eb-rekordok könyvét - Infostart.hu
  2. Horvát spanyol meccs
  3. Meztépésig ment a horvát-spanyol : HunNews
  4. A horvátok intéztek egy olasz-spanyol nyolcaddöntőt
  5. Barcelona

Egy nyolcgólos meccs, amely átírta az Eb-rekordok könyvét - Infostart.hu

Utóbbiuek egyike éépen az előzp ontinensbajnokságon, Varasdon történt, a 31–­26-os eredmény a későbbi győztes spanyolok egyetlen veresége volt azon a tornán. "Most egészen más a helyzet. Ez egy Eb-elődöntő, sokkal nagyobb a tét, az egyetlen, a legfontosabb szempont a győzelem megszerzése" – mondta Jordi Ribeira, a spanyolok mestere. Érdekes, hogy a két együttes különlegesen gólgazdag mérkőzésekre is képes egymással. A 2006-os és a 2010-es Eb-is 72 gólos (! ) meccset játszottak (utóbbit, az innsbruckit 40–32-re nyerték meg a spanyolok, ez a gólrekordjuk a kontinensbajnokságokon). Ugyancsak kuriózum, hogy a 18 fős szlovén keretből 11 játékosnak spanyol a klubedzője, azaz igencsak otthonosoan mozogbak a spanyol kézilabdastílusban. "Ha választhatnék, inkább Spanyolországot választanám" – mondta Borut Mackovsek, a szlovénok Veszprémben játszó klasszisa, amikor a horvát-spanyol középdöntő meccs előtt a lehetséges elődöntős ellenfélről faggatták. "Az övék a legidősebb csapat a mezőnyben, mi fiatalabbak vagyunk.

Horvát spanyol meccs

Horvátország hátrányból, egy 11-est megúszva elverte a címvédő spanyolokat, és a D csoport élére ugrott. Furcsa meccs volt, időnként leült, aztán hirtelen felpörgött az iram, és mindvégig teljesen kiszámíthatatlan volt, mi fog történni. Foci-Eb, D csoport, 3. forduló: Horvátország - Spanyolország 2-1 (1-1) - élő közvetítés Bordeaux, Stade de Bordeaux, 37 245 néző v. : Björn Kuipers (holland) Horvátország: Subasic - Srna, Corluka, Jedvaj, Vrsaljko - Rog (Kovacic, 82. ), Badelj - Perisic (Kramaric, 94. ), Rakitic, Pjaca (Cop, 92. ) – Kalinic Spanyolország: De Gea - Juanfran, Piqué, Ramos, Alba - Fábregas (T. Alcántara, 84. ), Busquets, Iniesta - Silva, Morata (Aduriz, 67. ), Nolito (Soriano, 60. ) gól: Kalinic (45. ), Perisic (87. ), illetve Morata (7. ) sárga lap: Rog (29. ), Vrsaljko (70. ), Srna (71. ), Perisic (88. ) Mindkét csapat már továbbjutó volt a kezdés előtt, és ez meg is látszott a meccsen. Főleg a horvátok variálták meg a kezdőjüket, noha tudták: ha győznek, csoportelsők lesznek, és elkerülik az olaszokat.

Meztépésig ment a horvát-spanyol : HunNews

spanyol horvát meccs 2017

A horvátok intéztek egy olasz-spanyol nyolcaddöntőt

  • Spanyol horvát meccs dan
  • Spanyol horvath meccs
  • Korál dalszövegei, albumok, kotta, videó - Zeneszöveg.hu - Ahol a dalszövegek laknak
  • Happy dog nedves kutyatáp

Barcelona

Egy olyan meccsen, mint amilyen a Chelsea elleni, nem kell semmit mondani a mentális részéről a dolgoknak, csak a stratégiára kell koncentrálni, míg most arra is, hogy a játékosok összpontosítsanak és meglegyen bennük a szükséges motiváció. A Getafe januárban legyőzött minket, és kijár nekik az őket megillető tisztelet". Benzema összehasonlítása a többi csatárral "Nehéz összehasonlítani különböző korszakok játékosait, nehéz őt bárkihez hasonlítani. Ha Van Basten-hez hasonlítjuk például, az hízelgő Karimra nézve, de ugyanúgy hízelgő Van Basten-re nézve is". Önértékelés "Nem értékelem magam. Igyekszem a lehető legjobb munkát végezni. Motivál engem az, hogy ebben a klubban vagyok. Arra ösztönöz, hogy a képességeimhez mérten a lehető legjobb munkát végezzem. Várnunk kell a szezon végéig, hogy meglássuk megvolt-e a szükséges szerencse és minőség bennünk, hogy trófeákat nyerjünk". Az idei szezon sikerei "Eddig ez a csapat azt nyújtotta, amire képes. Hogy tudnánk-e többet, azt nem tudom. De hogy tudnánk-e jobban?

Az első félidő közepén az európai élbajnokságok legutóbbi szezonjának legtöbbet hibázó játékosa Unaí Simon felé passzolta hátra a labdát, negyven méterről, majdnem a félpályáról Pedri. A kapus rosszul tette a lábát a labda útjába, átperdült rajta, s besurrant a jobb alsó sarokba. A spanyolok megrázták magukat, s az első félidőben Sarabia révén egyenlítettek, majd a második játékrészben César Azpilicueta megszerezte a vezetést. Ő lett 31 évesen és 304 naposan az Eb-történelem legidősebb spanyol gólszerzője, válogatottbeli pályafutása első találatával. Amikor a 76. percben a tizenötödik válogatott mérkőzésén a nyolcadik találatát jegyző Ferran Torres kétgólosra növelte az előnyt, úgy festett, eldőlt a mérkőzés. Feljegyezhettük, hogy a Manchester City csatára a legfiatalabb spanyol, aki egy Eb-mérkőzésen gólt szerzett és gólpasszt adott. De következett a fordulat! A 85. percben a Ferencváros elleni BL-mérkőzésekről is ismert Orsic egy különleges góllal szépített – a labda alig jutott túl a gólvonalon, de Cüneyt Cakir játékvezető órája jelezte, teljes terjedelmével áthaladt a labda a gólvonalon, érvényes a gól.

Az előző Eb-n is találkoztak, két éve Zágrábban a középdöntőben a házigazdák 32–28-ra nyertek, s végül az 5. helyen vlgeztek, a skabdinávok el sem jutottak a helyosztókig. Ha már elődöntő és horvátok: déli szomszádaink ennek a fázisnak a részvételi rekorderei csapat- és edzői "szinten" is: fennállásuk során 19. alkalommal szerepelnek nagy torna (olimpia, vb, Eb) elődöntőjében, mesterük, Lino Cervar pedig ezek közül tizedszer vezényli legénységét az aranykapuba jutásért folytatott küzdelemben. (Csak érdekességképpen: a csapat eddigi elődöntős győzelem-vereség mutatója 8-10, a mesteré ennél sokkal jobb, 6-3. ) Ami a most folyó Eb egyéni statisztikáit illeti: Sander Sagosen vezeti a góllövő- és az asszisztlistát 51 találattal, illetve 39 gólpasszal, a horvátok legeredményesebbje, Igor Karacic négyes holtversenyben csak a 10. a gólvadászok között. A norvégok legjobb kapusa Torbjörn Bergerud 32%-os hatékonységgal védett 7 meccsen, a horvátok mindkét hálóőre szerepelt mind a hét eddigi találkozón, a több meccspercet kapó Marin Sego 30, Matej Asanin pedig 26%-os teljesítménnyel.
spanyol horvát meccs filmek spanyol horvát meccs 2
August 9, 2022